Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă DIETĂ. Cum să slăbești rapid fără a îți pune în pericol sănătatea. Ce sfătuiesc nutriționiștii

DIETĂ. Cum să slăbești rapid fără a îți pune în pericol sănătatea. Ce sfătuiesc nutriționiștii

DIETĂ. Cum să slăbești rapid fără a îți pune în pericol sănătatea. Ce sfătuiesc nutriționiștii
Sursa foto: Sursă: Pixabay
15 Aug 2019   •   17:03

DIETA. Pentru a slăbi și a îți menține greutatea dorită este indicat să duci un stil de viață sănătos și să faci multă mișcare. Totuși, dacă ai nevoie să dai rapid jos câteva kilograme, nutritoniștii dau sfaturi împotriva dietelor de detox. dar mărturisesc că există câteva schimbări pe care le poți face pentru a vedea rezultatele dorite mult mai rapid: 

DIETA 1. Înlocuiește sarea cu ierburi și condimente: sarea duce la reținerea de apă, deci prin înlocuirea ei poți pierde excesul de apă din organism. 

DIETA 2. Bea multă apă înainte de masă: apa consumată înainte de mese poate reduce cantitatea de mâncare consumată. 

DIETA 3. Evită alimentele care te pot balona: varza, fasolea și conopida pot duce la balonare, deci dacă vrei un abdomen plat cât mai rapid, stai departe de ele în această perioadă. Rezultatele se vor vedea peste noapte.  

DIETA 4. Elimină alimentele care vin la pungă, de exemplu chipsurile și pufuleții: au o cantitate enormă de sare și multe calorii. Acestea ar trebui eliminate complet din dietă și înlocuite cu alimente bogate în nutrienți. Dacă vrei ceva de ronțăit, înlocuiește chipsurile cu sticks-uri de legume șu humus. 

DIETA 5. Consumă multe proteine: proteinele îți vor ține de foame și vei mânca mai puți pe parcursul zile. Totuși, este indicat să elimini carnea grasă și să o înlocuiești cu pui, curcan și pește cu carne albă. 

DIETA 6.  Nu sări peste somn: oboseala poate crește senzația de foame. Încearcă să dormi cel puțin 7-8 ore pe noapte.  

DIETA 7. Mănâncă cât mai light seara: de cele mai multe ori caloriile consumate seara nu au niciun rost, pentru că organismul trebuie oricum pregătit de odihnă, iar mesele grele în loc să se transforme în energie, se vor transforma în grăsime. 

DIETA 8. Fă cât mai multă mișcare: fie că este la sală sau de o plimbare în parc, mișcarea este întotdeauna binevenită și ajută la tonifiere. 

 

×
Subiecte în articol: slabire nutritionisti
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close