Antena 3 CNN Life Viață sănătoasă Testul de 60 de secunde care îți spune dacă ești bolnavă

Testul de 60 de secunde care îți spune dacă ești bolnavă

Testul de 60 de secunde care îți spune dacă ești bolnavă
Sursa foto: Foto:pixabay.com
07 Ian 2016   •   09:29
Vizita la medicul de familie este obligatorie cel puțin o dată pe an, dar sunt câteva teste pe care le poți face și acasă, pentru a vedea cât ești de sănătoasă. Uite cum îți verifici în 60 de secunde starea organelor interne.

 
Pentru a vedea dacă organele interne funcționează bine nu ai nevoie decât de o lingură. Folosește-o pentru a răzui partea din spate a limbii și încearcă să te duci cât mai aproape de gât. După ce ai făcut asta, înfășoară lingura într-o pungă de plastic și las-o un minut sub o lumină puternică, potrivit healthguide365.com. Lumina are rolul de a stimula dezvoltarea bacteriilor, așa că trebuie să fie foarte intensă, pentru ca rezultatul să fie concludent.

Cum interpretezi testul lingurii Dacă ești sănătoasă, iar organele interne funcționează bine, punga de plastic va fi curată, în momentul în care o vei lua de pe lingură. Dacă, însă, rămân depozite colorate și cu un miros puternic, poate fi un semn timpuriu că plămânii tăi nu funcționează bine sau că ficatul, rinichii, hormonii sau intestinele au unele probleme. Mergi la medic în cazul în care rezultatul testului te îngrijorează și fă-ți analize amănunțite.
Continuarea pe unica.ro

×
Subiecte în articol: medic de familie diagnostic
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close