Antena 3 CNN Politică Bogaţii de altădată au sărăcit de când au probleme cu legea

Bogaţii de altădată au sărăcit de când au probleme cu legea

Bogaţii de altădată au sărăcit de când au probleme cu legea
Sursa foto: Foto: VideoNews
16 Aug 2015   •   14:09

Bogaţii de altădată ai României au sărăcit de când au probleme cu legea. Fiul lui Dorin Cocoş s-a plâns că nu are bani să-i cumpere inel logodnicei, iar Adrian Sârbu îşi vinde apartamentul de lux din Mamaia. 

 
Afacerile lui Alin Cocoş merg prost de când are probleme cu legea. În urmă cu câteva zile le-a dezvăluit reporterilor de la Cancan că nu mai are bani nici pentru a-i cumpăra inel logodnicei sale, Gina Pistol. 
 
Iar ieri sala de fitness din complexul Titan administrată de fiul lui Dorin Cocoş a luat foc. Circa 15 milioane euro a investit familia Cocoş pentru modernizare complexului. Modul în  care a fost preluat centrul comercial este investigat de procurori. Sunt suspiciuni că prin achizitia si modernizarea cladirii s-ar fi derulat o mare operatiune de spalare de bani. 
 
Urmarit penal pentru evaziune fiscala, spalare de bani si instigare la delapidare, Adrian Sârbu   vrea să-şi vândă apartamentul de lux din Mamaia, scrie wowbiz.ro. 
 
Si-a scos la vanzare un apartament de trei camere situat intr-un ansamblu rezidential de lux, cu spa, piscina, salon de petreceri si sala de fitness cu vedere la mare, din statiunea Mamaia.
 
Adrian Sarbu spera sa obtina in jur de 400.000 de euro din vanzarea locuintei de lux de la malul marii si se pare ca sunt cativa cetateni care s-au aratat interesati sa vada proprietatea, mai anunţă wowbiz.
 
Din puşcărie, Ovidiu Tender a anunţat disponibilizări masive, ca urmare a deciziilor instanţei. "Sper că cei 5.300 de angajaţi să-şi poată găsi un loc de muncă" a scris milionarul care are de ispăşit o pedeapsă de 12 ani şi şapte luni în dosarul Rafo-Carom.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close