Antena 3 CNN Politică Oana Stănciulescu: „Îl doare în cot pe Traian Băsescu de Parlament. Este posibil să încerce din nou să rupă USL”

Oana Stănciulescu: „Îl doare în cot pe Traian Băsescu de Parlament. Este posibil să încerce din nou să rupă USL”

Oana Stănciulescu: „Îl doare în cot pe Traian Băsescu de Parlament. Este posibil să încerce din nou să rupă USL”
Sursa foto: Foto: Intact Images
11 Iun 2013   •   19:47

Jurnalista Oana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii Panorama de la Antena 3, a comentat posibilele motive care stau în spatele deciziei luate de preşedintele Băsescu de a declanşa procedura de referendum.

„Îl doare în cot pe Traian Băsescu de Parlament, de popor, de ce se mai întâmplă. Lui Traian Băsescu îi este cu adevărat teamă de modificarea Constituţiei pentru că el nu vrea să rămână un papiţoi la Cotroceni până îşi termină mandatul” este de părere Oana Stănciulescu.

Traian Băsescu „pune, în această seară, USL într-o situaţie foarte dificilă. (...) Este posibil ca Traian Băsescu să încerce, pentrua doua oară în această lună, să rupă USL, pentru că numai aşa îşi atinge scopul” a adăugat jurnalista în cadrul emisiunii La Ordinea Zilei.

Aceasta a mai spus că Băsescu a „intrat în campanie electorală, pentru că are o fată pe care trebuie să o facă iar europarlamentar”.




×
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close