Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Il Dottore nu trece la Formula 1. Valentino Rossi: Nu am primit nicio ofertă să-l înlocuiesc pe Massa

Il Dottore nu trece la Formula 1. Valentino Rossi: Nu am primit nicio ofertă să-l înlocuiesc pe Massa

Il Dottore nu trece la Formula 1. Valentino Rossi: Nu am primit nicio ofertă să-l înlocuiesc pe Massa
16 Aug 2009   •   02:43

Starul Campionatului Mondial de motociclism, Valentino Rossi spune că nu a primit nicio ofertă de a-l înlocui pe Felipe Massa la Ferrari, pe perioada accidentării, şi nici nu este disponibil pentru Formula 1.

Michael Schumacher revenise asupra retragerii sale din sport şi urma să îi ţină locul lui Massa, dar şi germanul a acuzat dureri în zona gâtului după o accidentare suferită în februarie şi a fost nevoit să-şi amâne revenirea. ?Este un mare păcat că nu îl vom vedea pe Schumacher din nou la Ferrari. Cred că s-ar fi bătut pentru victorie începând de la a doua lui cursă?, a declarat pilotul italian, prezent în Cehia pentru Marele Premiu din seria MotoGP.

Rossi, în vârstă de 30 de ani, a flirtat în trecut cu o reprofilare în Formula 1, alături de echipa din Maranello, dar spune că este departe de el gândul de a intra în Marele Circ acum. ?Am vorbit des cu Stefano Domenicali în ultimele zile despre revenirea lui Schumi, dar eu nu am primit nicio ofertă. Oricum, nu pot face asta acum, nu pot concura şi în MotoGP şi în Formula 1 în acelaşi timp?, a spus Rossi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close