Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Auto/Moto Preşedintele Ferrari: Îl vrem pe Valentino Rossi în echipă

Preşedintele Ferrari: Îl vrem pe Valentino Rossi în echipă

Preşedintele Ferrari: Îl vrem pe Valentino Rossi în echipă
Sursa foto: valentino rossi
20 Apr 2010   •   20:15

Luce di Montezemolo, preşedintele Scuderiei Ferrari, a recunoscut încă o dată că şi-l doreşte pe multiplul campion mondial la motociclism viteză în echipă. Conducătorul echipei speră că se va introduce o a treia maşină în regulament, pentru fiecare constructor, iar Rossi va putea avea locul asigurat lângă Fernando Alonso şi Felipe Massa.
"În viitor, noi cei de la Ferrari, vrem a treia maşină şi vom face totul pentru a-l aduce pe Valentino Rossi. Sper că el va câştiga şi în acest an titlul mondial la MotoGP. Dar apoi gata, va veni să câştige şi în Formula 1, cu Ferrari", a spus preşedintele Di Montezemolo, potrivit Mediafax.
În ciuda faptului că şi l-ar dori mult pe Valentino Rossi în echipă, preşedintele Ferrari susţine că nu este interesat de naţionalitatea piloţilor săi şi că tot ce îl atrage este gândul victoriei.
"Piloţi italieni care să câştige nu sunt în acest moment, iar pentru mine contează doar victoria. Pilotul poate fi australian, ostrogot sau să nu vorbească italiana, important este să câştige".
Supranumit "Il Dottore", Rossi nu este deloc străin de gândul debutului în Formula 1. Numele lui a mai fost legat de echipa căluţului cabrat pe când se căuta înlocuitor pentru Felipe Massa, în 2009. Mai mult, Rossi a şi testat monoposturi de Formula 1 pe circuitul de la Barcelona, în luna ianuarie a acestui ani, reuşind un timp cu 230 de sutimi sub recordul pistei, stabilit de Raikkonen.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Valentino Rossi Ferrari Formula 1
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close