Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Grupă facilă pentru naţionala feminină de handbal în preliminariile Campionatului European din 2010

Grupă facilă pentru naţionala feminină de handbal în preliminariile Campionatului European din 2010

Grupă facilă pentru naţionala feminină de handbal în preliminariile Campionatului European din 2010
24 Mar 2009   •   13:45

Echipa naţională de handbal feminin a României a avut parte de noroc la tragerea la sorţi pentru preliminariile Campionatului European din 2010, care se va disputa în Norvegia şi Danemarca. Adversarele fetelor pregătite de Radu Voina vor fi reprezentativele Ucrainei, Portugaliei şi Elveţiei.

La turneul final se vor califica primele două clasate din grupă. Deşi recunoaşte că am avut parte de sorţi favorabili, Radu Voina nu consideră actualul sistem unul prea bun. ?Este o grupă accesibilă din care ne putem califica. Sunt grupe mai grele, dar nu trebuie să ne subestimăm adversarii. Ucraina e aproape de valoarea noastră, iar Portugalia a crescut mult în ultima perioadă. Sper ca Elveţia să nu pună probleme. Este prima dată când se joacă în acest sistem de calificare şi, personal, nu mă încântă. Vor fi multe deplasări, se va aduna oboseală şi va fi un program supraaglomerat?, a declarat tehnicianul echipei naţionale.

Şi Rulmentul Braşov se poate declara mulţumită după o tragere la sorţi, cea care a stabilit semifinalele Cupei EHF. Formaţia de sub Tâmpa se va lupta pentru un loc în finala competiţiei cu SD Itxako, echipă din Spania. ?Este echipa cu care ne-am dorit să jucăm, deşi la acest nivel nu mai contează numele adversarei. Cel mai important este că jucăm returul pe teren propriu, în faţa propriilor fani, şi sperăm să ne calificăm în finală?, a spus vedeta braşovencelor, Carmen Amariei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close