Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Norvegia şi Spania îşi dispută finala Campionatului European de handbal din Macedonia

Norvegia şi Spania îşi dispută finala Campionatului European de handbal din Macedonia

Norvegia şi Spania îşi dispută finala Campionatului European de handbal din Macedonia
13 Dec 2008   •   20:03

Singurele două naţionale de handbal feminin care au învins România la Campionatul European din Macedonia, Norvegia şi Spania, îşi vor disputa finala competiţiei, duminică, după ce au dispus în penultimul act de Rusia, respectiv Germania. Spania s-a calificat surprinzător în finală după ce a învins în semifinale Germania, cu scorul de 32-29 (12-13), în timp ce Norvegia nu a avut vreo problemă în disputa cu campioana mondială Rusia, scor 24-18 (12-7).
Astfel, duminică, finala se va juca între Spania şi Norvegia de la ora 17:30, în timp ce pentru medalia de bronz se vor duela Germania şi Rusia, de la ora 15:00.
Echipa naţională a României s-a clasat pe locul 5 la acest turneu final, după ce a învins, sâmbătă, pe Croaţia, scor 36-33. Formaţia pregătită de Radu Voina a întâlnit ambele finaliste pe parcursul competiţiei, fiind învinsă de amândouă, 18-26 cu Spania şi 31-37 cu Norvegia.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campionatul European de Handbal
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close