Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Oltchim Râmnicu Vâlcea merge mai departe în Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim Râmnicu Vâlcea merge mai departe în Liga Campionilor la handbal feminin

Oltchim Râmnicu Vâlcea merge mai departe în Liga Campionilor la handbal feminin
15 Noi 2010   •   15:25

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor după ce a trecut de Randers, scor 28-22, în etapa a cincea a grupei C.

Preşedintele Oltchimului, Ioan Gavrilescu, a spus că e mulţumit pentru victoria cu Randers şi pentru calificare, dar prestaţia echipei nu l-a liniştit. "Doar de trei dintre fete sunt mulţumit pentru felul cum au jucat: Paula Ungureanu, Elisei şi Meiroşu. E drept că şi faza de apărare a mers. Atacul a fost însă foarte slab. Trebuie să ne revenim repede pentru că ne aşteaptă meciuri grele anul viitor", a declarat Gavrilescu.

La rândul ei, Oana Manea, pivotul Oltchimului, a recunoscut la finalul partidei că româncele au avut mari emoţii înaintea disputei cu Randers. "Era normal să fie aşa, era meciul decisiv, de el depindea calificarea. Probabil de aici au venit şi fluctuaţiile din jocul nostru", a explicat Manea pentru Gazeta Sporturilor.

Au marcat pentru Oltchim: Stanca 8, Farcău 7, Ardean Elisei 6, Fiera 3, Nechita 2, Neagu 1, Manea 1

Clasament grupa C
1. Larvik  -  10 p
2. Oltchim  - 6 p
3. Toulon    - 2 p
4. Randers    - 2 p

Etapa următoare: Oltchim-Larvik (21 noiembrie); Toulon-Randers (21 noiembrie)






×
Subiecte în articol: Oltchim Ramnicu Valcea handbal feminin
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close