Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Pentru antrenorul Croaţiei, o victorie cu România nu este importantă

Pentru antrenorul Croaţiei, o victorie cu România nu este importantă

Pentru antrenorul Croaţiei, o victorie cu România nu este importantă
12 Dec 2008   •   14:39

Dacă la începutul campaniei de campionat european, echipei naţionale a Croaţiei nu i se dădeau prea multe şanse, aceasta a depăşit aşteptările şi a ajuns în situaţia de a juca meciul pentru locurile 5/6 cu echipa României. Deşi porneau acest campionat cu un lot de jucătoare talentate, croaţii nu aveau nici un punct din runda preliminară, fapt ce le îngreuna mult misiunea.
Victoria Croaţiei în faţa Suediei de joi, cu scorul de 29-24, a fost considerată una miraculoasă, ceea ce l-a făcut pe antrenorul croat, Zdravko Zovko, să fie entuziasmat la conferinţa de după meci. El a declarat pentru site-ul competiţiei, ehf-euro.com, că nici el nu poate înţelege cum prima repriză a meciului a putut fi aşa slabă, iar a doua aşa bună, singurul motiv fiind lipsa de omogenitate.
Pentru Zovko, atingerea finalei pentru locul 5 este o mare performanţă în sine, iar partida cu România este mult mai puţin importantă decât victoria cu Suedia: ?Credeţi-mă, nu îmi pasă atât de mult de locul pe care-l vom ocupa la sfârşit, 5 sau 6. Sunt mulţumit că EURO n-a luat sfârşit pentru noi în runda principală şi că mai avem încă un meci de jucat.?
România şi Croaţia îşi vor disputa locul 5 la Campionatul European din Skopje, Macedonia, într-un meci ce va avea loc sâmbătă, de la ora 12:30.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Campionatul European de Handbal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close