Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal Radu Voina: "Nu e o tragedie înfrângerea cu Viborg, moralul fetelor e bun"

Radu Voina: "Nu e o tragedie înfrângerea cu Viborg, moralul fetelor e bun"

Radu Voina: "Nu e o tragedie înfrângerea cu Viborg, moralul fetelor e bun"
Sursa foto: radu voina
10 Mai 2010   •   13:46

Tehnicianul formaţiei de handbal feminin Oltchim Râmnicu-Vâlcea consideră că gravitatea înfrângerii din Danemarca, din turul finalei Ligii Campionilor, s-a accentuat mult şi inutil în ţară. Cu toate că diferenţa de remontat este de şapte goluri, Voina consideră că înfrângerea nu a fost tragică, mai ales prin comparaţie cu moartea regretatului fost antrenor de la HCM Constanţa.
"Moralul fetelor este unul normal înaintea celei de-a doua reprize din finala Champions League. Multă lume văd că spune că a fost tragedia lumii înfrângerea de la Viborg. Tragedie este aceea de la Constanţa, unde a murit acel om de 44 de ani (n.r. - antrenorul sârb al echipei HCM Constanţa, Zoran Kurtes) . Aici este vorba de un sport, azi câştigăm, mâine putem să pierdem", a declarat Voina pentru Mediafax.
Lotul echipei Oltchim se află, deja, la Bucureşti, unde va rămâne toată săptămâna pentru pregătirea returului finalei, de sâmbătă. Jucătoarele au făcut luni primul antrenament în sala "Ioan Kunst Ghermănescu" din Capitală, acolo unde se va juca returul finalei cu trofeul pe masă în acest week-end.
Oltchim Rm.Vâlcea a pierdut turul finalei Ligii Campionilor, la Herning, cu scorul de 21-28.
Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close