Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Echipa națională a României joacă meciul decisiv pentru medalii

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Echipa națională a României joacă meciul decisiv pentru medalii

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Echipa națională a României joacă meciul decisiv pentru medalii
14 Dec 2016   •   12:19

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Naţionala de handbal a României va juca azi, de la ora 19.30, cel mai important meci de la Campionatul Mondial din Suedia.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Norvegia este calificată în semifinale, iar Rusia, Cehia şi Ungaria au părăsit compeiţie. 

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. În aceste condiţii, lupta pentru locul în semifinale la Europene se dă între România şi Danemarca, Tricolorele au 6 puncte acumulate, în vreme ce Danemarca a strâns doar cinci. Astfel, România poate merge mai departe cu un egal sau cu victorie. 

Danemarca joacă, practic, acasă

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Danemarca a arătat o formă foarte bună la Helsingborg, pierzând și ea, până aseară, un singur meci, ca și România, în fața campioanei mondiale și europene, Norvegia.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. "Danemarca are un joc colectiv foarte bun, e o echipă tânără care joacă în mare viteză. Va trebui să jucăm foarte bine pentru a învinge", a declarat Ambros Martin.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Danezii au anunțat că și-au luat deja măsuri speciale la Cristina Neagu, starul României urmând să fie ținută om la om din primul minut! "Neagu face tot jocul României. Trebuie să o anihilăm!", a spus antrenorul Klavs Bruun Jørgensen.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Aceeași declarație o dăduse nordicul și înaintea meciului din sferturile de finală ale Campionatului Mondial, de anul trecut. Și Neagu a marcat de 15 ori în fața danezelor!

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Danemarca va juca, practic, acasă în jocul contra României. Suporterii sunt foarte aproape, între Danemarca și Suedia drumul fiind parcurs cu feribotul în doar 20 de minute!

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. "Va fi un atu pentru ele, dar și noi am văzut că avem suporterii noștri. Fetele au acum nevoie de odihnă, să se recupereze bine şi să joace sută la sută contra Danemarcei", a încheiat Martin Ambros.

Principala armă a României - Cristina Neagu. ”Ar putea juca lejer într-o echipă de băieți”

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Cristina Neagu a contribuit cu 10 goluri la victoria României în faţa Cehiei, ajungând la un total de 43 de reuşite la actuala ediţie a Campionatului European. Handbalista legitimată la Buducnost e marcatoarea numărul 1 de la Euro 2016. 

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Românca mai are nevoie de 15 goluri pentru a egala recordul all-time şi de 16 goluri pentru a trece singură pe locul 1. Ceea ce foarte posibil să se întâmple, având în vedere că Neagu va juca minimum încă două meciuri la Euro 2016: astăzi cu Danemarca, iar apoi fie în semifinale, fie în barajul pentru locul 5.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Neagu e mare favorită să câştige şi titlul de golgheter după această ediţie a Campionatului European, performanţă pe care a realizat-o şi la Euro 2010, atunci când a punctat de 53 de ori, ducând România spre medalia de bronz.

ROMÂNIA - DANEMARCA LIVE. Uimit de ce a văzut în meciul de marţi, antrenorul Cehiei, Jan Basny, a descris-o astfel pe Cristina Neagu: „E o sportivă senzaţională, extrem de puternică, rapidă, care ar putea juca lejer într-o echipă de băieţi“.

×
Subiecte în articol: Campionatul European de Handbal
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close