Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Handbal România ? Suedia 29-36. Surclasaţi pe teren şi în clasamentul grupei preliminare

România ? Suedia 29-36. Surclasaţi pe teren şi în clasamentul grupei preliminare

România ? Suedia 29-36. Surclasaţi pe teren şi în clasamentul grupei preliminare
30 Noi 2008   •   12:59

Naţionala de handbal masculin a României a pierdut al doilea meci în grupa I preliminară pentru Campionatul European din 2010, după ce a fost învinsă, cu scorul de 36-29, de naţionala Suediei, la Reşiţa.
După un început bun de partidă, tricolorii au primit cinci goluri consecutive în mai puţin de patru minute. Diferenţa de pe tabelă a ajuns şi la cinci goluri în favoarea oaspeţilor în minutul 16, dar echipa noastră a avut o revenire puternică şi a fost de două ori aproape de egalare. În ultimele minute ale primei reprize, suedezii s-au distanţat din nou, intrând la cabine cu un avantaj de patru goluri, 15-19.
În partea secundă, Suedia a ajuns din nou la cinci goluri avantaj (18-23), dar după ce echipa lui Aihan Omer a ratat două lovituri de la 7 metri. Pe final, jucătorii români au căzut, iar Suedia a ajuns şi la diferenţă de zece goluri, 25-35 (55), după o serie de şapte goluri la rând ale scandinavilor, informează Agerpres.
Următorul meci al naţionalei masculine în preliminariile CE 2010 va avea loc anul viitor, în luna iunie, cu Suedia, în deplasare.
Clasamentul Grupei 1, după trei jocuri disputate
1. Suedia - 6 puncte
2. Romania - 4 puncte (4 jocuri)
3. Muntenegru - 4 puncte
4. Polonia - 2 puncte
5. Turcia - 0 puncte
Antena3.ro

×
Parteneri
Klaus Iohannis iese la pensie. Postul său de profesor va fi scos la concurs
x close