Transfer senzațional în Liga 1: un nume important din EUROPA semnează în această seară

de D.G.    |    04 Feb 2016   •   17:55
Transfer senzațional în Liga 1: un nume important din EUROPA semnează în această seară foto: pixabay.com

După ce Steaua l-a adus pe Ciprian Marica, Concordia Chiajna face și ea un transfer-bombă!

Sursele GSP susțin că formația ilfoveană îl va transfera pe Artem Milevskiy, 31 de ani, fostul superstar al lui Dinamo Kiev, scrie gsp.ro.

Fotbalistul e în România și a ajuns la un acord cu Chiajna, iar acum se redactează contractul care va fi semnat în orele următoare. Jucătorul vine din postura de liber de contract, după ce s-a despărțit de croații de la RNK Split.

Astăzi, jucătorul a venit la Chiajna și a inspectat baza de pregătire a formației ilfovene.

Milevskiy este unul dintre cei mai importanți jucători ucraineni din ultimii ani. Atacantul a jucat 50 de meciuri pentru naționala țării sale și a marcat de 8 ori.

Cea mai mare parte din carieră, Milevskiy a petrecut-o la Dinamo Kiev, unde a jucat 177 de meciuri și a marcat de 57 de ori, în campionatul Ucrainei.

Cel mai bun sezon al atacantului a fost în 2009-2010, cînd a marcat de 17 ori în prima ligă din Ucraina, în 27 de partide.

De-a lungul carierei, Milevskiy a cîștigat patru ori titlul în Ucraina, patru Cupe și cinci Supercupe. În 2008 și 2009 a fost desemnat cel mai bun jucător ucrainean, iar în 2009 a fost ales și cel mai bun jucător din campionatul Ucrainei.

Comparat cu Șevcenko la un moment dat, Milevskiy nu a confirmat totuși la nivelul la care era cotat.

Milevskiy a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo Kiev, Gaziantepspor, Benidorm, Hajduk Split și RNK Split.

Parteneri
x close