Antena 3 CNN Sport Cupa Mondială Statele Unite - Cehia 2-4. Americanii încep cu stângul pregătirile pentru Cupa Mondială (VIDEO)

Statele Unite - Cehia 2-4. Americanii încep cu stângul pregătirile pentru Cupa Mondială (VIDEO)

Statele Unite - Cehia 2-4. Americanii încep cu stângul pregătirile pentru Cupa Mondială (VIDEO)
Sursa foto: oguchi onyewu
26 Mai 2010   •   12:02

Echipa naţională a SUA a pierdut, marţi, primul amical din campania de pregătire pentru Cupa Mondială din Africa de Sud. Pe stadionul Rentschler Field din East Hartford, Connecticut, în faţa a 40.000 de fani, americanii nu au putut profitat de începutul bun de meci şi au pierdut în faţa Cehiei, echipă care a ratat calificarea la Cupa Mondială.
Statele Unite sunt repartizate la Mondialul african în Grupa C, unde vor juca împotriva Angliei, Algeriei şi Sloveniei. Pregătirea acestor trei meciuri nu a început tocmai bine, însă. Edu a deschis scorul pentru SUA în minutul 17 al partidei de pe teren propriu, dar cehul Sivok a egalat chiar înainte de pauză. Polak i-a dus pe europeni în avantaj în minutul 58, însă Gomes a replicat în minutul 66, restabilind egalitatea la 2-2. Fenin a dus scorul la 2-3 în minutul 77, iar Necid a stabilit scorul final, 2-4, în ultimul minut de joc.


Alte rezultate din meciuri amicale:
Irlanda - Paraguay 2-1
Muntenegru - Albania 1-0
Grecia - Coreea de Nord 2-2
Nigeria - Arabia Saudită 0-0
Georgia - Camerun 0-0
Ucraina - Lituania 4-0
Armenia - Urbekistan 3-1
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cehia CM2010 amical
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close