Antena 3 CNN Sport David Popovici, maturitate impresionantă. Ce a declarat după prima zi a întrecerilor Cupei României

David Popovici, maturitate impresionantă. Ce a declarat după prima zi a întrecerilor Cupei României

Înotătorul român David Popovici (CS Dinamo) a câştigat clar proba de 100 m fluture, vineri, în prima zi a întrecerilor Cupei României.

David Popovici, maturitate impresionantă. Ce a declarat după prima zi a întrecerilor Cupei României
Sursa foto: Profimedia
de Silvia Preda    |    03 Iun 2023   •   09:29

"Totdeauna îmi place să concurez, îmi place să fac și fluture mai nou și vreau să văd ce pot scoate din asta. M-am simțit bine astăzi (n.r.- ieri), sunt în mijlocul antrenamentelor și cred că acesta este ultimul concurs de verificare pentru noi. Urmează un concurs foarte important la sfârșitul lui iunie, după care vin Mondialele și e o ultimă ocazie pentru a testa ce avem în rezervor în regim de antrenamente destul de intense.

Pregătirea merge bine, mă bucur că ne-am întors în bazinul de afară de la Lia Manoliu. Nu ar strica să avem și un bazin pe timp de iarnă, înăuntru la Lia Manoliu, dar îmi place să înot în aer liber, totdeauna mi-a plăcut, în punctul acesta suntem, de antrenamente și pregătire, co-asistența este cea care te aduce în orice punct important”, a spus David Popovici, potrivit adevarul.ro.

Citeşte şi: David Popovici a decis ce facultate va urma după ce a luat Bacalaureatul. Ce domeniu și-a ales campionul mondial

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Mi-ar plăcea să merg la Facultatea de Psihologie, vreau să învăț cât mai multe despre oameni, oamenii sunt frumoși, vreau să învăț să trăiesc în societatea asta și să pot să îi înțeleg pe oameni atunci când vorbesc cu ei. Nu poți să ajuți pe nimeni înainte să te ajuți pe tine.

Pot să fac această facultate. Nu cu dorința de a avea meseria de psiholog sau ceva care să aibă legătură cu asta după ce o voi termina, pentru că am înotul și vreau să mă țin de el în continuare.

O fac strict pentru a mă înțelege pe mine și pentru a-i învăța pe oameni și pentru a-i înțelege și pe ei”, a mai spus David Popovici.

David Popovici s-a implicat în mai multe acțiuni umanitare. 

"Sunt în poziția în care sunt cunoscut, în care îmi exprim punctul de vedere și sunt urmărit de mulți oameni, lucru pentru care vă mulțumesc. Vreau să mă folosesc de imaginea mea pentru a face cât mai mult bine.

Nu există produse sau branduri pe care să le promovez și care să fie mai importante decât a face ceva bun pentru societate", a mai spus el.

Campionul mondial la nataţie David Popovici a luat Bacalaureatul cu media 8,65.

El a susţinut examenul de Bacalaureat pentru sportivii olimpici, la Vălenii de Munte.

×
Subiecte în articol: David Popovici medalie campion
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close