Antena 3 CNN Sport Fotbal extern APOEL Nicosia s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor

APOEL Nicosia s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor

APOEL Nicosia s-a calificat în premieră în grupele Ligii Campionilor
27 Aug 2009   •   01:03

Dacă APOEL ştia că istoria e împotriva ei - doar o dată în 21 de ocazii precedente reuşind să avanseze după ce a pierdut prima manşă - cu siguranţă nu a arătat asta la returul cu FC Copenhaga. Ciprioţii au rezistat eroic unui forcing al oaspeţilor în a doua repriză şi au reuşit să întoarcă deficitul din prima manşă cu o victorie, scor 3-1, care i-a calificat pentru prima oară în grupele Ligii Campionilor.

Condusă cu 1-0 după manşa tur, APOEL a întors rezultatul în doar 18 minute, după ce Kamil Kosowski a deschis scorul în minutul doi, iar Chrysostomos Michail a dublat avantajul, din penalty. Dame N'Doye a răspuns rapid şi a dus Copenhaga din nou pe o poziţie de calificare, dar a doua reuşită a lui Michail, din minutul 41, a încheiat meciul.

Olympiakos - Sheriff Tiraspol 1-0
Învinşi cu două goluri pe final în manşa tur, moldovenii de la Sheriff Tiraspol au pierdut şi pe terenul celor de la Olympiakos Pireu, formaţia greacă impunându-se cu 1-0 în retur şi calificându-se în grupele Ligii Campionilor, pe ruta campioanelor.

Gazdele au dominat partida de pe Georgios Karaiskakis, iar avantajul de 2-0 din tur nu a fost ameninţat niciodată. Orice emoţie a fost risipită însă abia cu opt minute înainte de final, când internaţionalul de tineret Mitroglou a înscris din apropiere, după ce Enzo Maresca a deviat centrarea lui Leonardo în calea lui.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: APOEL Nicosia
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close