Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Athletic Bilbao, prima finalistă a Ligii Europa care a ajuns la Bucureşti

Athletic Bilbao, prima finalistă a Ligii Europa care a ajuns la Bucureşti

Athletic Bilbao, prima finalistă a Ligii Europa care a ajuns la Bucureşti
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
07 Mai 2012   •   21:20

Aeronava Boeing 747-400 de 580 de locuri a companiei franceze Corsair cu delegaţia formaţiei Athletic Bilbao a aterizat, luni, în jurul orei 20.24, pe Aeroportul Aurel Vlaicu, gruparea bască fiind prima finalistă a Ligii Europa care ajunge la Bucureşti, informează Mediafax.
   
La Băneasa, autorităţile au luat măsuri excepţionae de securitate, toate autocarele şi autoturismele care au intrat în incinta aeroportului fiind controlate minuţios. Pasagerii au fost îmbarcaţi în autovehicule direct de pe pistă. Primii care au părăsit avionul după efectuarea formalităţilor vamale au fost jucătorii şi oficialii clubului basc. Ei au urcat într-un autocar, care a părăsit aeroportul însoţit de maşini de poliţie.
   
De la aeroport, formaţia antrenată de argentinianul Marcelo Bielsa a mers direct la Hotelul Crowne Plaza, unde va locui pe timpul sejurului din capitala României. Autocarul formaţiei din Bilbao a sosut la hotel în jurul orei 21.00.  În avionul de 580 de locuri s-au aflat numeroşi "socios", acţionari ai clubului basc.
   
Avionul Boeing 757-200 cu care călătoreşte Atletico Madrid, a doua finalistă, este aşteptat să sosească tot pe Băneasa, în jurul orei 21.30. Jucătorii madrileni vor sta la Intercontinental.
   
Finala Ligii Europa, dintre Atletico Madrid şi Athletic Bilbao, se va disputa miercuri, de la ora 21.45, pe Arena Naţională din Bucureşti.




×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close