Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona, cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Catalanii au învins cu 3-1 pe Leverkusen

Barcelona, cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Catalanii au învins cu 3-1 pe Leverkusen

Barcelona, cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor: Catalanii au învins cu 3-1 pe Leverkusen
Sursa foto: Foto: Agerpres/AP
de M.T.    |    15 Feb 2012   •   10:15

FC Barcelona este cu un pas în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, după ce a reuşit să câştige cu 3-1 pe terenul lui Bayer Leverkusen.

Deşi a controlat partida încă de la început, catalanii au aşteptat 41 de minute pentru a deschide scorul, golul venind de la chilianul Alexis Sanchez, atacantul transferat de la Udinese finalizând pasa excelentă a lui Messi.

Gazdele au revenit mai decise de la vestiare şi, în minutul 52, cehul Michal Kadlec a egalat cu o lovitură de cap din interiorul careului, însă actuala deţinătoare a trofeului a răspuns imediat, prin acelaşi Alexis Sanchez, care i-a readus în avantaj pe oaspeţi după o pasă primită de la Fabregas.

Bayer a avut şansa de a egala pentru a doua oară, dar şutul lui Gonzalo Castro a lovit bara. În loc de 2-2 s-a făcut 3-1, pentru că Lionel Messi şi-a trecut şi el numele pe lista marcatorilor, în minutul 88, la capătul unei combinaţii cu Dani Alves, după ce argentinianul avusese de asemenea o bară cu câteva minute înainte.

Echipele germane pun mereu probleme. Din proprie experienţă, ştiu că, şi atunci când nu joacă foarte bine, reuşesc să rămână în meci. Cu toate acestea, am reuşit să avem ocazii şi să înscriem de trei ori în deplasare, ceea ce este foarte bine şi suntem mulţumiţi”, a declarat Guardiola la finalul întâlnirii.

În cel de-al doilea meci al serii, Olympique Lyon s-a impus cu 1-0 pe teren propriu în faţa surprizei competiţiei, ciprioţii de la APOLE Nicosia. Unicul gol al partidei a fost marcat în repriza a doua, după un şut deviat al lui Alexandre Lacazette.

Optimile de finală din Liga Campionilor continuă miercuri seară, atunci când sunt programate meciurile AC Milan- Arsenal şi Zenit St. Petersburg - Benfica.


×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close