Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Barcelona defilează în La Liga, unde are un avantaj de 12 puncte (VIDEO)

Barcelona defilează în La Liga, unde are un avantaj de 12 puncte (VIDEO)

Barcelona defilează în La Liga, unde are un avantaj de 12 puncte (VIDEO)
09 Feb 2009   •   10:43

FC Barcelona a obţinut ?la pas? a 19-a victorie în La Liga, din 22 de partide, şi şi-a refăcut avantajul de 12 puncte în fruntea clasamentului, după 3-1 cu Real Sporting de Gijon, într-o etapă în care Villarreal a urcat pe locul patru alături de Valencia, formaţie învinsă cu 1-0 la Osasuna.
Barcelona vâna golul cu numărul 100 al sezonului în toate competiţiile şi nu a durat mult până când acesta a venit, Andres Iniesta şi Thierry Henry combinând pe contraatac pentru a-l servi excelent pe Samuel Eto?o. Camerunezul şi-a trecut apoi în cont ?dubla?, înscriind în minutul 40, pentru ca Daniel Alves să adauge golul trei în minutul 66, înainte ca Sporting să înscrie golul consolării.

Forma slabă în deplasare a Valenciei a continuat în această etapă, ?liliecii? pierzând cu Osasuna. Lovitura de cap a lui Miguel Flano din repriza a doua a fost decisivă pentru gazde, care au părăsit zona retrogradabilă şi care au câştigat pentru prima oară din iunie 2007 două partide consecutiv.
Villarreal a egalat la puncte Valencia, după ce Giueseppe Rossi a înscris în fiecare repriză a meciului cu Numancia, încheiat cu victoria ?submarinului galben?, scor 2-1.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Barcelona La Liga
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close