Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Beckham, la primul gol pentru AC Milan în victoria cu Bologna, scor 4-1 (VIDEO)

Beckham, la primul gol pentru AC Milan în victoria cu Bologna, scor 4-1 (VIDEO)

Beckham, la primul gol pentru AC Milan în victoria cu Bologna, scor 4-1 (VIDEO)
Sursa foto: David Beckham
25 Ian 2009   •   19:12

Mijlocaşul englez David Beckham a reuşit să înscrie primul gol de la venirea sa la echipa italiană AC Milan, în minutul 59 al meciului de pe Stadio Renato Dall'Ara. Scorul era deja 3-1 pentru echipa sa, Beckham închizând tabela la 4-1, într-un meci în care gazdele au primit şi un cartonaş roşu în prima repriză, prin Mudingayi.
Victoria de duminică seară a lui AC Milan nu a fost una cu emoţii, cu toate că Bologna a reuşit să deschidă scorul devreme. Era doar minutul 9 când Marco Di Vaio a reuşit ceea ce i-a fost imposibil în 2005 la Bucureşti, împotriva Stelei în Cupa Uefa, să marcheze din penalty. Meciul începuse bine pentru bolognezi, care au jucat la fel de bine ca adversarii lor până la eliminarea mijlocaşului Mudingayi. Abbiati, portarul titular al lui AC Milan a avut foarte mult de lucru în prima repriză. El s-a descurcat însă excelent, emiţând chiar pretenţii, opinează eurosport.yahoo.com, la un loc în "Squadra Azzura".
Meciul bun al "diavolilor roşii" a început la doar patru minute de la golul adversarilor, când Seedorf a redus la tăcere asistenţa cu un şut puternic din unghi. Milan a preluat conducerea în minutul 16, într-un debut nebun de meci, prin golul lui Kaka din lovitură de pedeapsă. Nu avea să fie singurul gol al lui Kaka într-un meci în care arbitrul s-a aflat, în multe momente, în centrul atenţiei. Acest lucru s-a întâmplat şi în minutul 41, când, după un fault dur la Alexandre Pato, Mudingayi a fost eliminat. Momentul mult aşteptat al lui Beckham avea să vină după pauză, în minutul 59, după un contraatac condus de olandezul Clarence Seedorf.
În urma acestui rezultat, AC Milan s-a apropiat la doar trei puncte de Juventus şi şase de Inter.
Iată toate rezultatele de duminică din Italia:
Bologna - AC Milan: 1 - 4
Genoa - Catania : 1 - 1
Lazio - Cagliari: 1 - 4
Lecce - Torino: 3 - 3
Napoli - AS Roma: 0 - 3
Palermo - Udinese: 3 - 2
Siena - Atalanta: 1 - 0
Inter Milano - Sampdoria 1 - 0
Priviţi primul gol al lui David Beckham la AC Milan:

Foto: www.mirror.co.uk
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: AC Milan david beckham Serie A Bologna
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close