Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benfica a remizat cu Porto, scor 2-2, înaintea meciului cu Oţelul din Liga Campionilor

Benfica a remizat cu Porto, scor 2-2, înaintea meciului cu Oţelul din Liga Campionilor

Benfica a remizat cu Porto, scor 2-2, înaintea meciului cu Oţelul din Liga Campionilor
de M.T.    |    24 Sep 2011   •   11:14

La ora la care Oţelul Galaţi se chinuia pe propriul teren cu CS Mioveni în Liga I, viitoarea adversară a campioanei României în Liga Campionilor, Benfica Lisabona, reuşea să smulgă un egal în deplasare cu marea rivală FC Porto.

 
În clasicul Portugaliei, cele două mari forţe ale fotbalului lusitan au încheiat la egalitate, scor 2-2, într-un meci în care toate cele patru goluri au fost marcate de jucători sud-americani. De altfel, în cele două formaţii de start, au fost 16 fotbalişti din această zonă şi doar trei portughezi.
 
Porto a dominat clar prima repriză de pe Dragao şi a reuşit să deschidă scorul în minutul 37, când brazilianul Kleber a deviat cu capul centrarea din lovitură liberă a lui Fredy Guarin.
 
Replica oaspeţilor a venit imediat după pauză, paraguayanul Cardoso restabilind egalitatea, după ce a primit o pasă excelentă de la Nolito şi a trimis pe sub Helton. Porto a revenit însă în avantaj după doar trei minute, când argentinianul Otamendi a finalizat din apropiere pasa excelentă a lui Varela.
 
Gazdele au dat senzaţia că au lucrurile sub control, dar, cu opt minute înainte de final, un alt argentinian, Nicolas Gaitan, a egalat cu o execuţie spectaculoasă, care a asigurat un punct pentru Benfica.
 
Ambele echipe continuă să fie neînvinse în actuala ediţie de campionat şi împart prima poziţie a clasamentului, cu câte 14 puncte după şase etape.
 

×
Subiecte în articol: Benfica Lisabona FC Porto derby Portugalia
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close