Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benfica, aproape de grupele Ligii, după 2-2 la Twente

Benfica, aproape de grupele Ligii, după 2-2 la Twente

Benfica, aproape de grupele Ligii, după 2-2 la Twente
Sursa foto: Foto: EPA/Intact Images
17 Aug 2011   •   10:00

Benfica e favorită să avanseze spre grupele Ligii Campionilor, după ce a încheiat manşa tur din play-off-ul destinat echipelor non-campioane la egalitate, scor 2-2, pe terenul lui FC Twente.

Echipa lui Jorge Jesus a fost pusă sub presiune de la început şi s-a văzut condusă după doar şase minute, când Luuk de Jong a trimis un şut bun de la marginea careului. Totuşi, portughezii au răspuns bine, iar atacantul paraguayan Oscar Cardozo a egalat de la distanţă după 20 de minute, înainte ca Nolito să finalizeze o fază excelentă a lui Axel Witsel, oferind echipei din Lisabona avantajul la pauză.

Primirea celor două goluri a scos în evidenţă punctele slabe ale câştigătorilor Cupei Olandei, dar introducerea lui Marc Jankp pe teren, după pauză, a adus un plus de forţă ofensivă pentru echipa din Eredivisie. Cu zece minute înainte de final, Bryan Ruiz a trimis cu capul pe lângă Artur pentru a egala şi a păstra şanse la calificare, chiar dacă golurile înscrise în deplasare îi oferă echipei Benfica prima şansă în returul de miercurea viitoare, de la Lisabona.

×
Subiecte în articol: Benfica Lisabona Liga Campionilor
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close