Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Benfica se distrează cu Hertha şi devine prima echipă calificată în optimile Europa League (VIDEO)

Benfica se distrează cu Hertha şi devine prima echipă calificată în optimile Europa League (VIDEO)

Benfica se distrează cu Hertha şi devine prima echipă calificată în optimile Europa League (VIDEO)
23 Feb 2010   •   21:56

Benfica Lisabona a devenit prima echipă calificată în optimile Europa League, după ce şi-a continuat evoluţiile impresionante în această competiţie cu un rezultat excelent pe teren propriu. După 1-1 în Germania, Hertha Berlin putea visa la o calificare, însă gruprea din Bundesliga a fost demolată la Lisabona, unde gazdele s-au impus cu 4-0.

Liderul din Portugalia a înscris de 13 ori în ultimele patru partide europene de pe teren propriu şi a păstrat trendul cu Pablo Aimar deschizând calea în minutul 25. Scorul a luat proporţii în repriza secundă, totuşi, când Oscar Cardozo a punctat de două ori încadrând reuşita lui Javi Garcia.

În următoarea fază a competiţiei, Benfica Lisabona va întâlni câştigătoarea dublei manşe dintre FC Copenhaga şi Olympique Marseille, în timp ce Hertha poate să se concentreze pe competiţia internă, unde trebuie să evite retrogradarea în liga secundă.

Vezi golurile partidei aici.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Benfica Lisabona europa league
Parteneri
5 milioane de români care muncesc, îndatorați de stat cu peste 200 de euro
x close