Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea a câştigat Cupa Angliei după 2-1 cu Everton. Lampard a înscris iar cu un şut de maestru (VIDEO)

Chelsea a câştigat Cupa Angliei după 2-1 cu Everton. Lampard a înscris iar cu un şut de maestru (VIDEO)

Chelsea a câştigat Cupa Angliei după 2-1 cu Everton. Lampard a înscris iar cu un şut de maestru (VIDEO)
Sursa foto: frank lampard
30 Mai 2009   •   20:00

Guus Hiddink s-a despărţit în stil de mare campion de Chelsea, echipa pe care a antrenat-o în acest retur. Chelsea a câştigat sâmbătă după-amiază primul său trofeu al sezonului în chiar ultimul meci. Everton a deschis scorul încă din secunda 24, dar londonezii au arătat de ce au fost aproape de finala Ligii Campionilor şi au revenit în joc şi şi-au asigurat victoria în repriza secundă. Golul decisiv a fost marcat de Frank Lampard, cu un şut extraordinar de la o distanţă mare.
Doar 24 de secunde trecuseră de la fluierul de început al arbitrului când atacantul francez al lui Everton, Louis Saha, a trimis un vole letal la colţul scurt şi l-a învins pe Petr Cech, punându-şi echipa în avantaj. Drogba a făcut, însă, şi el ce ştie mai bine, şi a restabilit egalitatea în minutul 21, atunci când a trimis în poartă cu capul o minge venită dintr-o centrare de pe stânga. Cu 20 de minute înainte de final, Frank Lampard arătat încă o dată de ce este atât de iubit de suporterii de pe Stamford Bridge şi a trimis în poartă mingea de la 25 de metri, cu stângul, printr-o execuţie dificilă şi, totodată, surprinzătoare. Şi după gol, tot Chelsea a fost mai periculoasă, dar acesta a fost scorul final, şi a cincea Cupă a Angliei pentru londonezi.

Antena3.ro

×
Parteneri
Sondaj INSCOP pentru alegerile locale. Topul partidelor
x close