Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Chelsea impresionează cu Ancelotti pe bancă şi învinge Liverpool cu 2-0

Chelsea impresionează cu Ancelotti pe bancă şi învinge Liverpool cu 2-0

Chelsea impresionează cu Ancelotti pe bancă şi învinge Liverpool cu 2-0
Sursa foto: carlo ancelotti
05 Oct 2009   •   14:20

Primul derby pentru Chelsea în noul sezon în Premier League, şi primul meci greu în campionat pentru noul antrenor, Carlo Ancelotti, pe Stamford Bridge. Chelsea a primit vizita lui Liverpool duminică şi, spre bucuria fanilor, a arătat un joc sigur şi eficient, încununat cu o victorie care duce echipa pe primul loc în clasament, la două puncte peste Manchester United.
Manchester United se împiedicase, deja, sâmbătă, acasă cu Sunderland, remizând 2-2 după ce au fost la un pas de a pierde. În aceste condiţii, atât Chelsea cât şi Liverpool căutau o victorie care să le dea un avantaj demn de luat în seamă în clasament faţă de campioana ultimilor trei ani din Premier League. Chelsea a fost mult mai periculoasă, mijlocaşii fiind cei care au fost aproape de a marca în prima repriză, însă Essien şi Ballack nu au putut finaliza. Prima mare ocazie a lui Liverpool a venit abia în minutul 40, când Torres l-a luat la ţintă pe Hilario cu o lovitură de cap.
Deschiderea de scor a venit în minutul 60, după un contraatac al lui Chelsea, o pasă decisivă a ivorianului Drogba şi un o reluare oportună a lui Anelka. Tensiunea s-a păstrat până în prelungiri, când Malouda a intrat cu mingea în poartă după o fată creată de acelaşi Drogba. Victoria lui Chelsea devenea sigură, iar primul loc al clasamentului este al "albaştrilor".
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close