Antena 3 CNN Sport Fotbal extern FC Porto - Benfica 5-0. Săpunaru, lăudat. Portarul advers, tachinat cu o găină

FC Porto - Benfica 5-0. Săpunaru, lăudat. Portarul advers, tachinat cu o găină

FC Porto - Benfica 5-0. Săpunaru, lăudat. Portarul advers, tachinat cu o găină
08 Noi 2010   •   13:03

FC Porto s-a detaşat la zece puncte în fruntea clasamentului din Portugalia după ce a zdrobit principala rivală la titlu, Benfica, scor 5-0, într-un meci în care Hulk, atacantul brazilian, a fost pur şi simplu de neoprit.

Atacantul care poartă numele unui celebru erou al benzilor desenate l-a făcut pe David Luiz, un fundaş curtat de marile cluburi europene, să pară caraghios.

Partida a avut câteva goluri reuşite, inclusiv o finalizare improvizată excelent de Radamel Falcao, în timp ce fanii lui Porto au glumit pe seama portarului Roberto de la Benfica. În Portugalia, o gafă are denumirea de "frango", care înseamnă pui. Astfel, la scorul de 3-0, pe teren a fost aruncată o găină, care le-a dat bătăi de cap stewarzilor.

 


Fundaşul Cristian Săpunaru a fost lăudat de presa portugheză după meciul câştigat de Porto, ziariştii lusitani apreciind că românul a avut o evoluţie extraordinară. "Mare meci al românului. Avându-l pe Coentrao în faţă în prima parte, nu i-a lăsat acestuia spaţiu deloc. Şi a fost şi mai bun când a dat o pasă minunată pentru Belluschi la golul trei. În faţa lui Gaitan, în partea secundă, a continuat la fel: inteligenţă în joc şi pase sigure", a scris O Jogo, care i-a acordat românului nota 7.

FC Porto - Benfica 5-0


×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close