Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Finala Cupei Confederaţiilor, Brazilia - S.U.A! Dani Alves salvează "Selecao" în minutul 88 (VIDEO)

Finala Cupei Confederaţiilor, Brazilia - S.U.A! Dani Alves salvează "Selecao" în minutul 88 (VIDEO)

Finala Cupei Confederaţiilor, Brazilia - S.U.A! Dani Alves salvează "Selecao" în minutul 88 (VIDEO)
Sursa foto: daniel alves
25 Iun 2009   •   23:40

Africa de Sud a ratat în mod dramatic o calificare istorică în finala Cupei Confederaţiilor găzduită chiar de ei, după ce Brazilia a înscris singurul gol al celei de-a doua semifinale în minutul 88, prin Dani Alves. Apatică şi vulnerabilă în apărare, Brazilia se va bate pentru trofeu cu echipa care a spart invincibilitatea de 35 de meciuri a Spaniei, naţionala Statelor Unite ale Americii.
Turneul pregătitor al Cupei Mondiale din aceeaşi ţară, de anul viitor, se va încheia cu un derby al celor două Americi, de Nord şi de Sud. Mult mai experimentaţi, brazilianii lui Carlos Dunga vor uita, cu siguranţă, de meciul slab făcut în compania Africii de Sud şi se vor concentra să învingă o formaţie foarte motivată să câştige un trofeu internaţional.
Cu Spania deja eliminată din competiţie, jucătorii Africii de Sud au sperat tot timpul că vor putea să facă şi ei o surpriză de mari proporţii. Şi efectul a fost simţit din plin de portarul brazilan de la Inter Milano, care a avut mult de lucru în amândouă reprizele. Jucătorii selecţionatei "Bafana Bafana", împinşi de la spate de miile de vuvuzele din tribune, s-au aruncat către poarta adversă şi au găsit destule spaţii în apărarea adversă, şutând de 12 ori spre poartă, la fel ca Brazilia, dar reuşind să cadreze mai puţine dintre acestea.
Şi, cum ocaziile se răzbună deseori, norocul a surâs Braziliei exact când conta mai mult, pe final. În minutul 88, Daniel Alves a reuşit ce nu putuse la Barcelona, să transforme o lovitură liberă directă, şi a trimis Brazilia, de unul singur, în finala cu S.U.A şi Africa de Sud în finala mică, în faţa Spaniei.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close