Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Îi prieşte în Brazilia. Ronaldo a marcat un nou gol care ne aminteşte de "Il Fenomeno" (VIDEO)

Îi prieşte în Brazilia. Ronaldo a marcat un nou gol care ne aminteşte de "Il Fenomeno" (VIDEO)

Îi prieşte în Brazilia. Ronaldo a marcat un nou gol care ne aminteşte de "Il Fenomeno" (VIDEO)
Sursa foto: ronaldo
12 Mar 2009   •   11:32

Cel cunoscut în vremurile lui bune sub numele de "Il Fenomeno", Ronaldo, a marcat deja al doilea său gol de la revenirea pe terenul de joc. Atacantul de 32 de ani pare să fi uitat de accidentarea care l-a ţinut pe tuşă mai bine de un an şi şi-a recăpătat instictul ucigaş, bătându-l pe portarul lui Sao Caetano cu un şut foarte greu de executat.
Ronaldo joacă în acest moment pentru Corinthians, după ce a venit de la AC Milan, echipă la care a suferit o teribilă accidentare la genunchi într-o partidă din campionatul Italiei cu Livorno.
Nu este primul gol marcat de Ronaldo de la revenire, fostul atacant al Barcelonei, Interului sau Realului reuşind să puncteze şi împotriva echipei Itumbiana, în Cupă.
Reuşita lui Ronaldo din meciul cu Sao Caetano a venit în urma unei centrări de pe partea dreaptă. După ce un coechipier a sărit peste minge, fostul campion mondial cu reprezentativa "Carioca" a dat dovadă de viteză de reacţie şi a marcat cu un şut din prima la colţul scurt.
Vedeţi reuşita lui Ronaldo:

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians AC Milan
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close