Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Jucătorii simulează războiul într-un derby al oraşului Plovdiv (VIDEO)

Jucătorii simulează războiul într-un derby al oraşului Plovdiv (VIDEO)

Jucătorii simulează războiul într-un derby al oraşului Plovdiv (VIDEO)
Sursa foto: derby plovdid
03 Noi 2009   •   19:01

Botev Plovdiv şi Lokomotiv Plovdiv, două echipe din acelaşi oraşi, aceeaşi ligă - cea bulgară - şi care poartă aceeaşi ură oarbă pentru adversari. Derbyul oraşului Plovdiv s-a terminat cu violenţe şi provocări, unele scene aducând mai degrabă cu Bătălia de la Plevna decât cu un meci de fotbal. Botev a câştigat meciul cu scorul de 1-0, cu un gol marcat de Morini în minutul 86.
Meciul s-a terminat cu scorul de 1-0 pentru gazde, Botev, iar jucătorii şi-au salutat fanii, mulţumindu-le pentru felul în care i-au susţinut. Tensiunea a erupt atunci când unii jucători de la Lokomovit au început şi ei să transmită mesaje (obscene) suporterilor gazdelor. Ca şi cum tensiunea nu era destul de puternică, unul dintre jucătorii lui Lokomotiv a decis să facă un act de bravură şi a luat un steag al echipei oaspete, a fugit cu el la centrul terenului şi l-a înfinp în punctul cu var, ca şi cum ar fi cucerit reduta inamică într-un război.
Războiul a şi izbucnit, de altfel, în acel moment, declanşându-se o bătaie generală între jucătorii celor două echipe, la scurt timp galeria lui Loko intrându-şi şi ea în rol. Suporterii oaspeţilor au aprins torţe şi au dat foc la peluză, războindu-se cu jandarmii, care au venit imediat în efectiv mare în faţa sectorului de tribună în care erau probleme.
Provocări ce nu-şi au locul pe terenul de fotbal şi violenţe extreme, dau doar un simplu derby din Europa de Est, cu toate cele ce succed?

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: derby
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close