Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Kaka: Beckham e foarte bun, a fost adus pentru imagine dar echipa are mare nevoie de el

Kaka: Beckham e foarte bun, a fost adus pentru imagine dar echipa are mare nevoie de el

Kaka: Beckham e foarte bun, a fost adus pentru imagine dar echipa are mare nevoie de el
Sursa foto: Ricardo Kaka
18 Feb 2009   •   17:23

Brazilianul de la AC Milan, Ricardo Kaka, consideră că venirea lui David Beckham la formaţia din nordul Italiei s-a dovedit mult mai inspirată decât s-ar fi crezut la început. Starul din atacul lui Milan este conştient că englezul a fost adus de la Los Angeles Galaxy din motive ce ţin mai ales de marketing, dar s-a convins că Becks este la cei 33 de ani ai săi un mare fotbalist, care ar putea deveni fundamental pentru formaţia de pe San Siro.
Împrumutul lui David Beckham la AC Milan trebuie să expire în luna martie, jucătorul urmând să se întoarcă la formaţia din Major League Soccer (MLS), Los Angeles Galaxy. Cu toate aceste, mijlocaşul i-a câştigat deja de partea sa atât pe jucători, antrenor şi conducerea de la clubul italian, cât şi pe suporterii "rossoneri". Oficialii clubului au început deja o cursă nebună pentru a-i convinge pe americanii de la LA Galaxy pentru a-l vinde pe englez, situaţie care este dorită şi de către jucător. Noii colegi ai lui Beckham de la AC Milan sunt şi ei de părere că fotbalistul trebuie adus cu orice preţ definitiv în Italia:
"Poate că la început a fost o mişcare de marketing, dar s-a văzut că Beckham poate să fie un fotbalist decisiv la AC Milan. Sper ca echipa să ajungă la o înţelegere şi să-l transfere definitiv pentru că ne poate ajuta foarte mult în sezoanele care vor urma. În ultimele jocuri şi-a demonstrat valoarea prin pasele şi golurile reuşite", a afirmat Kaka potrivit gsp.ro.
Negocierile dintre cluburile AC Milan şi LA Galaxy nu sunt deloc uşoare şi se află deja la a doua încercare, după eşecul cu care s-a soldat primul "asalt" al milanezilor. Vicepreşedintele formaţiei din "Cizmă" a declarat, conform sursei citate, că speră să se ajungă la o înţelegere până vineri, în ciuda opoziţiei puternice a antrenorului echipei americane, Bruce Arena. Acesta doreşte cu orice preţ ca mijlocaşul să se întoarcă în California pe 9 martie, atunci când este stabilit, pentru a participa la jocurile echipei odată cu reluarea activităţii în MLS.
Oficialii lui Los Angeles Galaxy cer italienilor să plătească mai mult de 10 milioane de euro pentru transferul jucătorului de 33 de ani, care a şi revenit la echipa naţională a Angliei de la revenirea sa pe Continetul European, la AC Milan.

Antena3.ro

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close