Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Barcelona reuşeşte scorul campionatului, 8-0 cu Osasuna

La Liga: Barcelona reuşeşte scorul campionatului, 8-0 cu Osasuna

La Liga: Barcelona reuşeşte scorul campionatului, 8-0 cu Osasuna
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   11:37

După două remize consecutive, cu Sociedad în campionat şi cu Milan în Liga Campionilor, FC Barcelona s-a revanşat în faţa propriilor fani, câştigând cu 8-0 meciul cu Osasuna de pe Camp Nou.

 
Messi a reuşit un hattrick, David Villa o dublă, iar Fabregas, Xavi şi fundaşul oaspeţilor Roversio, cu un autogol, au completat lista marcatorilor în cea mai clară victorie a catalanilor din istoria confruntărilor cu Osasuna.
 
Cu 7 puncte din trei meciuri, Barcelona a urcat pe locul 2 al clasamentului din Spania, în spatele liderului Valencia, care continuă să aibă punctaj maxim după ce s-a impus cu 1-0 pe terenul celor de la Sporting Gijon. Golul „liliecilor” a fost înscris de Roberto Soldado, aflat la a cincea reuşită din acest sezon.
 
Argentinianul Martin Demichelis a marcat golul prin care Malaga s-a impus în deplasarea de la Mallorca, în timp ce Granada a produs surpriza etapei, câştigând cu 1-0 acasă cu Villareal. Nigerianul Ike Uche a punctat pentru echipa nou-promovată, aflată la primul succes în prima ligă după 35 de ani, în timp ce italianul Giuseppe Rossi a ratat un penalty pentru oaspeţi cu zece minute înainte de final.
 
Bascii de la Real Sociedad nu au repetat evoluţia excelentă din runda precedentă, atunci când au remizat pe teren propriu cu Barcelona, şi au pierdut la Sevilla, scor 0-1, golul andaluzilor fiind marcat de Frederic Kanoute.
 
Rezultate La Liga. Etapa a 4-a
 
Granada - Villarreal 1-0
Mallorca - Malaga 0-1
Sporting Gijon - Valencia 0-1
Barcelona - Osasuna 8-0
Sevilla - Sociedad 1-0

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close