Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Egaluri pentru Barcelona şi Real Madrid. Valencia rămâne lider

La Liga: Egaluri pentru Barcelona şi Real Madrid. Valencia rămâne lider

La Liga: Egaluri pentru Barcelona şi Real Madrid. Valencia rămâne lider
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    22 Sep 2011   •   10:05

FC Barcelona a fost ţinută în şah la Valencia, unde nu a reuşit decât o remiză, scor 2-2, „liliecii” continuând să rămână lideri în La Liga, cel puţin până joi seară, când Betis Sevilla are ocazia de a urca pe primul loc, dacă va învinge acasă pe Zaragoza.

 
Valencia a deschis scorul pe Mestalla, prin autogolul francezului Abidal, însă replica Barcelonei a venit după doar două minute, când Pedro a finalizat o acţiune creată de Messi. Echipa lui Unai Emery a revenit în avantaj, o nouă greşeală a lui Abidal permiţându-i lui Pablo Hernandez să-l învingă pe Valdes. Rezultatul final a fost stabilit în repriza a doua de Fabregas, fostul căpitan al lui Arsenal ajungând astfel la al patrulea meci consecutiv în tricoul catalanilor când reuşeşte să înscrie.
 
Nici Real Madrid nu s-a descurcat mai bine, elevii lui Jose Mourinho obţinând doar un rezultat de egalitate, scor 0-0, în deplasarea de la Santander. Semieşecul formaţiei din capitala Spaniei vine la numai trei zile distanţă de înfrângerea cu Levante (0-1), astfel că madrilenii bifează pentru prima oară din 2007 două partide la rând în care nu reuşesc să marcheze în campionat.
 
Cealaltă echipă din Madrid, Atletico, a obţinut un nou succes clar, 4-0 acasă cu Sporting Gijon, a doua victorie consecutivă cu acest scor. Columbianul Falcao a reuşit o dublă, după hattrickul din etapa trecută, Dominguez şi Lora (autogol) completând lista marcatorilor de pe Vicente Calderon.
 
banii cheltuiţi pe transferuri de Malaga încep să-şi arate roadele, echipa lui Manuel Pellegrini ajungând pe locul 2 în clasament, după victoria cu 1-0 în faţa lui Athletic Bilbao. Unicul gol al partidei a fost înscris de Cazorla, în minutul 62. 
 
Rezultate La Liga, Etapa a 5-a
 
Osasuna - Sevilla 0-0
Sociedad - Granada 1-0
Villarreal - Mallorca 2-0
Atletico Madrid - Gijon 4-0
Malaga - Athletic Bilbao 1-0
Santander - Real Madrid 0-0
Rayo Vallecano - Levante 1-2
Valencia - FC Barcelona 2-2

 

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close