Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Levante învinge pe Malaga şi o egalează pe Barcelona în fruntea clasamentului

La Liga: Levante învinge pe Malaga şi o egalează pe Barcelona în fruntea clasamentului

La Liga: Levante învinge pe Malaga şi o egalează pe Barcelona în fruntea clasamentului
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
de M.T.    |    16 Oct 2011   •   21:32

Miracolul Levante continuă. Micuţa echipă din Valencia a câştigat cu 3-0 în faţa celor de la Malaga şi a obţinut cea de-a cincea victorie consecutivă în campionat, serie începută cu un neaşteptat 1-0 cu Real Madrid.

 
Neînvinsă şi cu 17 puncte din 7 meciuri, Levante se află pe locul 2 în clasamentul campionatului spaniol, la egalitate cu Barcelona şi în faţa Realului lui Mourinho.
 
În meciul cu Malaga, echipă care a investit serios în această vară, Levante a deschis scorul după un sfert de oră, prin Barkero, iar eliminarea lui Caballero le-a făcut misiunea şi mai uşoară elevilor lui Juan Ignacio Martinez, care şi-au dublat avantajul după golul lui Juanlu din minutul 31, pentru ca Arouna Kone să stabilească rezultatul final cu patru minute înainte de pauză.
 
Într-o altă partidă jucată duminică, Real Zaragoza a învins cu 2-0 pe teren propriu pe Real Sociedad, prin dubla reuşită de portughezul Helder Postiga, prima reuşită a lusitanului fiind un adevărat golazo, foarfecă de la aproape 16 metri.
 
Golul lui Romaric din minutul 55 a adus celor de la Espanyol Barcelona victoria pe terenul nou-promovatei Rayo Vallecano, catalanii urcând în urma acestui succes în jumătatea superioară a clasamentului.
 

×
Subiecte în articol: La Liga Spania Malaga FC Barcelona
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close