Antena 3 CNN Sport Fotbal extern La Liga: Real Madrid câştigă în zece oameni şi se apropie la cinci puncte de Barcelona

La Liga: Real Madrid câştigă în zece oameni şi se apropie la cinci puncte de Barcelona

La Liga: Real Madrid câştigă în zece oameni şi se apropie la cinci puncte de Barcelona
14 Feb 2011   •   10:46

Lupta pentru titlu este departe de a se fi încheiat în Spania. Mai ales după ce în ultima etapă, Real Madrid a reuşit să reducă diferenţa care o separă de liderul Barcelona la numai cinci puncte, după ce s-a impus cu 1-0 în faţa lui Espanyol.

Începutul meciului Espanyol - Real Madrid nu a fost deloc unul bun pentru echipa lui Jose Mourinho. Nu era decât minutul 3 şi madrilenii s-au văzut în inferioritate numerică, după ce Casillas a faultat un adversar scăpat spre poarta sa. Cel mai rapid cartonaş roşu acordat în La Liga din 2003 încoace. Cu toate că a rămas în inferioritate, Real a avut principalele ocazii, una dintre ele fiind transformată în gol de Marcelo în minutul 24, la capătul unei acţiuni în care a colaborat excelent cu Cristiano Ronaldo.

Elevii lui Jose Mourinho au reuşit să menţină avantajul până la final, bifând un succes esenţial în lupta de la distanţă cu Barcelona. Catalanii au călcat strâmb în deplasarea de la Gijon, acolo unde au reuşit doar o remiză, scor 1-1. Semieşecul „extratereştirlor” înseamnă totodată şi finalul unor serii istorie pentru formaţia blaugrana: 16 victorii consecutive în campionat, 10 dintre ele obţinute în deplasare.

Rezultate La Liga, etapa a 23-a

Atletico Madrid - Valencia 1-2
Santander - Sevilla 3-2
Gijon - Barcelona 1-1
La Coruna - Villareal 1-0
Hercules - Zaragoza 2-1
Levante - Almeria 1-0
Malaga - Getafe 2-2
Sociedad - Osasuna 1-0
Espanyol - Real Madrid 0-1

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close