La Liga: Real Madrid umileşte Osasuna, Barcelona ţinută în şah la Bilbao

de A.P.    |    06 Noi 2011   •   22:54
La Liga: Real Madrid umileşte Osasuna, Barcelona ţinută în şah la Bilbao

Real Madrid a zdrobit cu 7-1 pe Osasuna şi şi-a extins avansul în fruntea clasamentului din La Liga, profitând şi de pasul greşit făcut de FC Barcelona în deplasarea de la Athletic Bilbao.

Meciul de pe Bernabeu s-a jucat la o singură poartă, Ronaldo reuşind al patrulea hat-trick al sezonului. Benzema a reuşit şi el o "dublă" în repriza secundă, în timp ce Pepe a punctat iar Gonzalo Higuain a reuşit golul meciului. Ibrahima a punctat şi el pentru Osasuna în debutul partidei, când formaţia sa a reuşit să egaleze pentru scurt timp pe Real.

De cealaltă parte, Athletic Bilbao a remizat 2-2 cu Barcelona. Herrera a deschis scorul în minutul 20, Fabregas a egalat patru minute mai târziu, însă Pique a marcat în propria poartă cu zece minute înainte de final ducându-şi echipa foarte aproape de prima înfrângere a sezonului. Nu a fost de acord însă Messi, care în minutul 90 a adus un punct formaţiei sale şi a lăsat-o pe FC Barcelona la trei puncte în urma lui Real Madrid, care a acumulat 28 de puncte în 11 etape.

Rezultate La Liga:
Mallorca    0 - 0    Sevilla
Real Betis    0 - 0    Malaga
Levante    0 - 2    Valencia
Real Madrid    7 - 1    Osasuna
Granada    0 - 0    Racing Santander
Zaragoza    2 - 2    Sporting Gijon
Espanyol    0 - 0    Villarreal
Rayo Vallecano    4 - 0    Real Sociedad
Athletic Bilbao    2 - 2    Barcelona

Parteneri
x close