Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga Campionilor: Manchester United a remizat la Lisabona. Inter, învinsă acasă de Trabzonspor

Liga Campionilor: Manchester United a remizat la Lisabona. Inter, învinsă acasă de Trabzonspor

 Liga Campionilor: Manchester United a remizat la Lisabona. Inter, învinsă acasă de Trabzonspor
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    15 Sep 2011   •   00:02

Benfica Lisabona şi Manchester United au încheiat la egalitate, scor 1-1, cea de-a doua partidă din grupa C a Ligii Campionilor, din care face parte şi Oţelul Galaţi.

 
Pe Estadio da Luz din capitala Portugaliei, Benfica a deschis scorul prin paraguayanul Oscar Cardozo în minutul 24. Gazdele nu au reuşit să intre la vestiare în avantaj, pentru că veteranul Ryan Giggs a egalat cu trei minute înainte de pauză, stabilind totodată şi rezultatul final. Astfel, în urma victoriei obţinute în faţa campioanei României, FC Basel este surprinzătorul lider la grupei C după prima etapă.
 
În următoarea rundă, pe 27 septembrie, Oţelul va evolua pe Naţional Arena împotriva portughezilor de la Benfica, în timp ce Manchester United va primi pe Old Trafford pe Basel.
 
Surpriza serii s-a produs la Milano, acolo unde câştigătoarea trofeului în 2010, Inter, la care Cristi Chivu nu a evoluat, fiind accidentat, a pierdut în faţa turcilor de la Trabzonspor, debutanţi în Liga Campionilor. Unicul gol al meciului de pe Giuseppe Meazza a fost marcat de Celustka, în minutul 76. Totuşi, lucrurile nu sunt deocamdată foarte complicate pentru nerazzurri, pentru că celelalte două echipe din grupa B, Lille şi TSKA Moscova au remizat în Franţa, scor 2-2, deşi gazdele au condus cu 2-0. Reuşitele lui Moussa Sow şi Benoit Pedretti au fost însă anulate de dubla lui Doumbia.
 
O semisurpriză s-a produs şi în cea mai tare grupă din actuala ediţie a Ligii Campionilor, Napoli reuşind un rezultat de egalitate pe terenul lui Manchester City. Italienii au marcat primii, prin uruguayanul Cavani, replica trupei lui Roberto Mancini venind din partea fostului jucător al lui Lazio, Kolarov. Lider în grupa A este Bayern Munchen, care a câştigat cu 2-0 în deplasare cu Villarreal, golurile bavarezilor fiind reuşite de Kroos şi Rafinha.
 
În grupa D, reuşita argentinianului Angel Di Maria a fost suficientă pentru ca Real Madrid să se impună la Zagreb, în faţa lui Dinamo, în timp ce Ajax şi Olympique Lyon au remizat fără goluri la Amsterdam.

Rezultate Liga Campionilor
 
Grupa A: Manchester City - Napoli 1-1, Villarreal - Bayern 0-2
 
Grupa B: Inter Milano - Trabzonspor 0-1, Lille - TSKA Moscova 2-2
 
Grupa C: Basel - Oţelul 2-1, Benfica - Manchester United 1-1
 
Grupa D: Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1, Ajax - O. Lyon 0-0.

 

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close