Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Liga spaniolă blochează transferul lui Neymar la Paris

Liga spaniolă blochează transferul lui Neymar la Paris

Liga spaniolă blochează transferul lui Neymar la Paris
03 Aug 2017   •   14:05

Liga spaniolă de fotbal a anunţat joi că a refuzat să accepte plata clauzei de eliberare, de 222 milioane euro, care ar fi permis plecarea lui Neymar de la FC Barcelona la Paris Saint-Germain. 

''Reprezentanţii legali ai jucătorului s-au prezentat la sediul Ligii spaniole pentru a achita suma, însă La Liga a respins plata'', a declarat un purtător de cuvânt al organismului sportiv spaniol pentru AFP. 

Achiziţionarea lui Neymar de către PSG a fost contestată de Liga spaniolă de fotbal. Preşedintele acestui for, Javier Tebas, a anunţat că va sesiza UEFA şi va face o plângere împotriva clubului PSG pentru nerespectarea regulilor fair play-ului financiar impus cluburilor. 

Tebas acuză Qatarul că injectează fonduri în PSG, violând astfel regulile fair play-ului financiar al UEFA şi cele legate de concurenţa în Uniunea Europeană. 

Neymar a fost transferat în 2013 de la Santos la FC Barcelona pentru 57,1 milioane de euro, dar dezvăluirile ulterioare au arătat că preţul de transfer a fost aproape de 100 de milioane de euro. 

×
Subiecte în articol: Neymar FC Barcelona psg transfer
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close