Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Manchester United, eliminată la penaltyuri în Cupa Ligii Angliei. Surprize în Cupa Franţei şi în Cupa Italiei

Manchester United, eliminată la penaltyuri în Cupa Ligii Angliei. Surprize în Cupa Franţei şi în Cupa Italiei

Manchester United, eliminată la penaltyuri în Cupa Ligii Angliei. Surprize în Cupa Franţei şi în Cupa Italiei
de M.T.    |    23 Ian 2014   •   10:17

Sezonul slab al lui Manchester United continuă. Campioana Angliei a ratat dramatic calificarea în finala Cupei Ligii, după ce a pierdut semifinala cu Sunderland în urma loviturilor de departajare.

Învinşi cu 2-1 în meciul tur, elevii lui David Moyes au egalat situaţia la general graţie golului marcat de Johnny Evans în prima repriză a meciului de pe Old Trafford.

Penultima în Premier League, Sunderland a reuşit să restabilească egalitatea cu un minut înaintea finalului prelungirilor, prin Phil Bardsley, la al cărui şut din afara careului portarul gazdelor, David De Gea, a greşit incredibil.

Cu toate acestea, United a trimis partida la loviturile de la 11 metri, pentru că la faza următoare Chicharito Hernandez a marcat din apropiere pentru 2-1.

Doar trei din cele zece penaltyuri au fost transformare, Sunderland având în cele câştig de cauză şi calificându-se în ultimul act al competiţiei, care va avea loc pe stadionul Wembley şi în care adversarul va fi Manchester City.

Pentru Sunderland este prima finală din 1992, când "psicile negre" pierdeau Cupa Angliei în faţa lui Liverpool, şi prima în această competiţie din 1985.

PSG, eliminată din Cupa Franţei

Surpriză şi în Cupa Franţei, acolo unde campioana Paris St. Germain a suferit prima înfrângere din 2014, 1-2 cu Montpellier, şi a fost eliminată încă din 16-imile de finală ale competiţiei.

Echipa lui Laurent Blanc nu este singurul nume important care părăseşte prematur Cupa Franţei, în aceeaşi situaţie aflându-se Olympique Marseille, învinsă pe teren propriu de Nice cu 5-4, Bordeaux, care a pierdut la penaltyuri în faţa celor de la FAIRM Île-Rousse Monticello (liga a patra) sau Toulouse, eliminată de asemenea de o echipă din liga a patra, AS Moulins.

Una albă, alta neagră pentru Seedorf

După ce a debutat cu dreptul ca antrenor al lui AC Milan în campionat, Clarence Seedorf şi-a văzut echipa eliminată în sferturile de finală ale Cupei Italiei chiar pe teren propriu.

Rossoneri au pierdut în faţa celor de la Udinese (1-2), deşi au deschis repede scorul prin Balotelli. Oaspeţii au egalat însă înainte de pauză, dintr-un penalty transformat de Muriel, pentru ca Nico Lopez să aducă victoria friulanilor cu un sfert de oră înainte de final.

Barcelona şi Sociedad, cu un pas în semifinalele Cupei Regelui

Nu a fost loc de surprize în Cupa Regelui. Barcelona şi-a asigurat practic prezenţa în semifinale, după ce s-a impus cu 4-1 pe terenul celor de la Levante, în prima manşă a sferturilor de finală.

Eroul catalanilor a fost Cristian Tello, autorul unui hattrick, primul al carierei, după ce autogolul lui Juanfran anulase avantajul iniţial al gazdelor, adus de El Zhar.

O dublă a lui Mikel Gonzalez şi un gol al lui Carlos Vela le-au adus bascilor de la Real Sociedad o victorie liniştită pe teren propriu în faţa celor de la Santander, scor 3-1. Oaspeţii păstrează mici speranţe pentru retur datorită reuşitei din final a lui Mamdou Kone.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close