Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Portarul Rogerio Ceni a ajuns la 100 de goluri marcate. Vezi toate reuşitele

Portarul Rogerio Ceni a ajuns la 100 de goluri marcate. Vezi toate reuşitele

Portarul Rogerio Ceni a ajuns la 100 de goluri marcate. Vezi toate reuşitele
30 Mar 2011   •   11:48

"Ca portar nu începi un meci gândindu-te să marchezi un gol, dar s-a întâmplat aşa cum mi-am dorit: din lovitură liberă, gol decisiv într-un meci important. Pentru mine nu contează că a fost împotriva lui Corinthians, dar pentru fani a fost probabil foarte important".

Declaraţia îi aparţine lui Rogerio Ceni, care weekendul trecut a ajuns la 100 de goluri marcate în cariera lui. O carieră de PORTAR şi doar la Sao Paulo. Veteranul nu a stat mult la cota 99, unde a ajuns cu un penalty împotriva lui Paulista, înscriind din lovitură liberă împotriva celor de la Corinthians.

Deşi 100 este o cifră importantă, Ceni este de mult timp cel mai bun portar marcator, paraguayanul Jose Luis Chilavert, retras din activitate, fiind următorul în clasament cu 62 de reuşite.

Golul înscris împotriva lui Corinthians a fost al 62-lea al lui Ceni din lovitură liberă, toate celelalte venind din penalty. FIFA contestă două dintre golurile marcate de veteran, unul împotriva unei combinate Santos-Flamengo în 1998 şi celălalt împotriva clubului rus Uralan Elista, într-un turneu amical din 2000.

 



×
Subiecte în articol: Sao Paulo
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close