Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Prima înfrângere după 86 de meciuri pentru echipa lui Scolari pe Stamford Bridge . Chelsea ? Liverpool 0-1 (VIDEO)

Prima înfrângere după 86 de meciuri pentru echipa lui Scolari pe Stamford Bridge . Chelsea ? Liverpool 0-1 (VIDEO)

Prima înfrângere după 86 de meciuri pentru echipa lui Scolari pe Stamford Bridge . Chelsea ? Liverpool 0-1 (VIDEO)
26 Oct 2008   •   18:42

Liverpool a spulberat recordul lui Chelsea de 86 de meciuri fără înfrângere pe Stamford Bridge şi a obţinut trei puncte importante pentru titlul în Anglia, după victoria cu 1-0, prin golul lui Xabi Alonso. Au trecut patru ani şi jumătate de când Chelsea a pierdut ultima dată în faţa propriilor fani, atunci împotriva lui Arsenal. Alonso a pus capăt acestui record în minutul 10 al partidei din etapa IX, ceea ce a însemnat pentru echipa lui Abramovici şi pierderea locului întâi din Premier League în favoarea lui Liverpool. Deşi Chelsea părea a fi principala ameninţare pentru dominaţia de doi ani a lui Manchester United la titlu, Liverpool le-a învins pe ambele rivale şi par a fi la gata să încheie aşteptarea de 18 ani pentru un titlu în campionat. Liverpool nu a câştigat niciodată la Chelsea în timpul celor patru ani de domnie Benitez şi a fost învingătoare aici o singură dată în 19 ani.
Liverpool a preluat conducerea deja din minutul 10, când Alonso a primit o minge la marginea careului si a fructificat ocazia.
De cealaltă parte, Chelsea a părut lipsită de forţă în atac, iar Scolari a încercat să mute cu Franco Di Santo şi Juliano Belletti în locul lui Kalou şi Florent Malouda, dar ocaziile au fost tot de partea lui Liverpool, iar Chelsea a ratat o ocazie în minutul 73.
În acest fel, Liverpool a devenit lider solitar după 9 etape în Premier League. Liverpool ocupă primul loc în clasament cu 23 de puncte, urmată de Chelsea - 20, Hull City - 20, Arsenal - 16 (8 jocuri), Manchester United - 15 (8).

Alte rezultate în Anglia
Manchester C.- Stoke C. 3-0
Tottenham H. - Bolton W. 2 -0
Wigan Athletic - Aston Villa 0-4
West Ham U. - Arsenal
Portsmouth - Fulham
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chelsea Rafa Benitez
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close