Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Reghecampf: Am câştigat meritat, dar ne aşteaptă un retur foarte greu. Benitez a atact arbitrajul şi l-a remarcat pe Tătăruşanu

Reghecampf: Am câştigat meritat, dar ne aşteaptă un retur foarte greu. Benitez a atact arbitrajul şi l-a remarcat pe Tătăruşanu

Reghecampf: Am câştigat meritat, dar ne aşteaptă un retur foarte greu. Benitez a atact arbitrajul şi l-a remarcat pe Tătăruşanu
de M.T.    |    08 Mar 2013   •   08:59

Laurenţiu Reghecampf consideră că Steaua a meritat să câştige meciul tur cu Chelsea Londra, deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, dar avertizează că roş-albaştrii vor avea o misiune dificilă în Anglia, peste o săptămână.

„Am câştigat meritat. Azi noi ne-am dorit să-i închidem cât mai bine pe adversari şi să marcăm. Acest rezultat este important până la urmă doar pentru statistică, jucătorii trebuie să înţeleagă că mai este un meci de jucat în deplasare. Calificarea se va juca la Londra. Avem un avantaj acum, dar va trebui să jucăm acolo la fel sau poate chiar mai bine decât azi. Ne aşteaptă un meci foarte greu acolo”, a spus tehnicianul liderului din Liga I.

Deşi a remarcat întreaga echipă, Reghecampf i-a lăudat în special pe Chipciu şi pe Szukala.

„Chipciu a făcut un efort incredibil să-i închidă pe jucătorii de la Chelsea, jucând pe un post pe care nu evoluează în fiecare zi. De asemenea, Szukala l-a ţinut foarte bine pe Torres, un jucător extraordinar. Oricum, eu îi remarc pe toţi şi îi laud când joacă aşa cum au făcut-o de această dată”, a precizat antrenorul stelist.

De cealaltă parte, antrenorul celor de la Chelsea, Rafa Benitez, a acuzat faptul că penaltyul din care Raul Rusescu a marcat unicul gol al partidei a fost acordat prea uşor şi l-a remarcat pe Ciprian Tătăruşanu pentru paradele sale.

„Cred că a fost un meci dificil, cu o atmosferă foarte bună pentru Steaua. Penaltyul a fost acordat uşor, decizia arbitrului a fost prea dură. Tătăruşanu a avut o contribuţie foarte importantă la acest rezultat”, a declarat Benitez.

Spaniolul a adăugat că soarta calificării va fi decisă în returul de la Londra, recunoscând însă că sarcina echipei sale nu va fi una uşoară: „Ştim ce avem de făcut acasă, într-o astfel de înfruntare în cupele europene. E dificil să iei gol în deplasare, dar trebuie să credem că putem câştiga”.


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close