Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Reyes s-a transferat definitiv de la Atletico Madrid la Benfica

Reyes s-a transferat definitiv de la Atletico Madrid la Benfica

Reyes s-a transferat definitiv de la Atletico Madrid la Benfica
23 Dec 2008   •   13:42

Spaniolul Jose Antonio Reyes pare să-şi fi găsit, în sfârşit, echipa potrivită. Împrumutat în vară de Atletico Madrid la Benfica Lisabona, el a găsit o atmosferă foarte plăcută la clubul lusitan. De asemenea, spune cotidianul Marca, portughezilor le-a plăcut jucătorul şi au luat decizia de a-l transfera definitiv. Astfel, pentru suma de 8 milioane de euro, cluburile au căzut de acord şi afacerea a fost oficializată luni.
Jucătorul a declarat atunci când a semnat contractul care se întinde pe o perioadă de 4 ani următoarele: "În Lisabona mă simt ca acasă şi îmi doresc că continui aici. Am fost tratat foarte bine încă din prima zi în care am ajuns la echipă."
Atacantul de 25 de ani s-a format ca jucător la FC Sevilla, de unde a plecat ca mare speranţă la formaţia descoperitorului de tinere talente, Arsene Wanger, Arsenal Londra, în 2004, pentru 17 milioane de lire sterline. El a câştigat titlul în Premier League, după care a fost împrumutat la Real Madrid, cu care, de asemenea, a câştigat campionatul. Următoarea destinaţie a lui Reyes a fost, conform gsp.ro, Atletico Madrid, unde a plecat în schimbul unei sume de aproximativ 12 milioane de euro. Neconvingând (28 de partide şi nici un gol pentru spanioli), el a fost trimis la Benfica pentru a-şi regăsi forma.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Atletico Madrid Benfica Lisabona
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close