Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo: Ar fi un vis să-mi închei cariera la naţională cu un gol

Ronaldo: Ar fi un vis să-mi închei cariera la naţională cu un gol

Ronaldo: Ar fi un vis să-mi închei cariera la naţională cu un gol
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
07 Iun 2011   •   10:32

Ronaldo se pregăteşte de ultimul capitol al carierei sale de jucător, meciul amical cu România, care va avea loc la Sao Paolo, miercuri, de la ora 3:50. Fostul atacant de la Barcelona, Inter MIlano, Real Madrid şi AC Milan a spus că îşi doreşte să trăiască acest moment la intensitate maximă şi că şi-ar dori să înscrie măcar un gol împotriva tricolorilor.

Tremur tot de emoţie. Urmează ultimul capitol la naţională. Să fiu la naţionala Braziliei a însemnat pentru mine ceea ce înseamnă pentru un soldat să-şi apere ţara. Nu am emoţii privind jocul, nu trebuie să demonstrez în meciul cu România cât de bun am fost la naţionala Braziliei. Vreau doar să trăiesc la intensitate maximă acest moment şi să le mulţumesc tuturor”, a declarat Ronaldo, în cadrul unei gale organizate la Sao Paolo, unde a fost premiat de preşedintele federaţiei din Brazilia, Ricardo Teixeira.

Atacantul brazilian va evolua, din câte se pare, un sfert de oră. din minutul 30 al primei reprize până la pauză. Chiar şi aşa, Ronaldo îşi doreşte să marcheze la meciul său de adio, mai în glumă, mai în serios, îndemnându-şi colegii să forţeze obţinerea unui penalty.

Ar fi un vis să-mi închei cariera la echipa naţională cu un gol. De aceea le-am spus colegilor mei: «Dacă ajungi în careu este pentru a cădea». Şi totuşi, mai rămâne de bătut penaltyul, ceea ce nu e uşor deloc. Iertaţi-mă dacă pe teren, la meci, mingea vine spre mine şi eu mă uit în altă parte”, a mai spus Ronaldo.

×
Subiecte în articol: Ronaldo retragere Sao Paolo
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close