Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo ghinionistul. "Il Fenomeno" lipseşte minim o lună după o fractură

Ronaldo ghinionistul. "Il Fenomeno" lipseşte minim o lună după o fractură

Ronaldo ghinionistul. "Il Fenomeno" lipseşte minim o lună după o fractură
Sursa foto: ronaldo
28 Iul 2009   •   09:58

Fostul atacant al lui Inter sau Real Madrid s-a ales cu o fractură de metacarpienele mâinii stângi şi va sta pe margine următoarele cinci săptămâni. Accidentarea vine într-un moment foarte nepotrivit, deoarece jucătorul lui Corinthians era într-o formă excepţională şi începuse chiar să spere la o convocare în reprezentativa Braziliei.
Ronaldo de apropie deja de 30 de meciuri jucate pentru Corinthians de când a revenit în acestă primăvară, şi arată la fel de periculos ca în tinereţe. A pierdut multe kilograme şi, în noul campionat, a înscris 8 goluri în nouă partide. Din nefericire pentru el, însă, va trebui să ia o pauză după ce a căzut urât duminică, chiar pe mână. Atacantul a suferit o dublă fractură de metacarpiene şi va sta pe margine un timp.
"A suferit fracturi la al treilea şi al patrulea metacarp de la mâna stângă. Se va putea antrena normal peste două săptămâni cel mult, însă va fi nevoit să evite orice contact. Nu va putea însă juca într-un meci oficial înainte de cinci săptămâni", a declarat medicul formaţiei, Paulo de Faria, potrivit Mediafax.
Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close