Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo l-a tras de păr pe un adversar şi poate fi suspendat pe baza imaginilor TV (VIDEO)

Ronaldo l-a tras de păr pe un adversar şi poate fi suspendat pe baza imaginilor TV (VIDEO)

Ronaldo l-a tras de păr pe un adversar şi poate fi suspendat pe baza imaginilor TV (VIDEO)
Sursa foto: ronaldo
20 Mai 2009   •   12:42

Atunci când viteza nu te mai ajută, trebuie să te ajuţi prin orice mijloace pentru a ajunge primul la minge. Acesta pare să fi fost principiul lui Ronaldo atunci când, într-un meci Corinthians - Botafogo în campionatul brazilian, l-a apucat de păr pe fundaşul care îl ţinea şi l-a trans în spate. Arbitrul nu a observat gestul pe loc, dar fostul internaţional "Cartioca" nu a scăpat de suspendare, el putând primi o pedeapsă în urma probelor video.
Tribunalul superior de justiţie sportivă din Brazilia va analiza imaginile în care atacantul de 32 de ani apare trăgându-l de păr pe adversarul direct şi îl va suspenda, probabil, între unu şi trei meciuri, informează mediafax. Cu toate acestea, Ronaldo ar putea avea surpriza neplăcută ca gestul său să fie considerat unul nesportiv, caz în care pedeapsa ar fi mult mai severă, de zece meciuri.
"Am cerut să vedem imagini de la meci, iar noi vom judeca dacă acolo a fost un fault. Trasul de păr în fotbal nu ni s-a mai întâmplat", a declarat procurorul general al instanţei sportive, Paulo Schmitt.
Ronaldo joacă la Corinthians din decembrie 2008, când a revenit după o accidentare foarte gravă, care l-a ţinut pe bancă mai mult de un an de zile. Atacantul se gândeşte deja la retragerea din activitate.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ronaldo Corinthians
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close