Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo, la un pas de retragere: „Vreau să continui, dar nu mai pot”

Ronaldo, la un pas de retragere: „Vreau să continui, dar nu mai pot”

Ronaldo, la un pas de retragere: „Vreau să continui, dar nu mai pot”
14 Feb 2011   •   14:44

A fost cel mai bun atacant al lumii şi unul dintre cei mai mari jucători ai tuturor timpurilor. Ajuns la 34 de ani, Ronaldo, brazilianul care a încântat fanii cu viteza, tehnica şi golurile lui, este la un pas de a agăţa ghetele în cui.

Vreau să continui, dar nu mai pot. Când vreau să execut ceva în timpul unui meci, nu-mi iese aşa cum îmi doresc. Timpul meu a trecut”, a declarat Ronaldo. Deşi plănuia să evolueze până la finalul acestui an, fostul câştigător al Balonului de Aur a decis să grăbească momentul retragerii din cauza fanilor care l-au scos ţap ispăşitor pentru eliminarea lui Corinthians din Copa Libertadores, a nesfârşitelor accidentări pe care le-a suferit, dar şi a formei sportive, care nu-i mai permite să joace la nivel înalt.

În cariera sa, Ronaldo a evoluat pentru Cruzeiro, PSV Eindhoven, FC Barcelona, Inter Milano, Real Madrid, AC Milan şi Corinthians, câştigând de două ori Balonul de Aur şi marcând mai mult de 400 de goluri, 15 dintre ele la trei ediţii diferite ale Campionatului Mondial. De asemenea, şi-a trecut în palmares titlul mondial cu naţionala Braziliei în 2002, atunci când a fost golgeterul turneului, înscriind inclusiv cele două goluri din finala cu Germania.

×
Subiecte în articol: Ronaldo retragere Corinthians Brazilia
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close