Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Ronaldo, Robinho şi Adriano, motiv de ruşine pentru Pele

Ronaldo, Robinho şi Adriano, motiv de ruşine pentru Pele

Ronaldo, Robinho şi Adriano, motiv de ruşine pentru Pele
Sursa foto: Pele
30 Ian 2009   •   14:00

Fostul mare fotbalist brazilian, Pele, este îngrijorat de imaginea pe care unii compatrioţi de-ai săi o fac fotbalului brazilian. Câştigător de trei ori al Cupei Mondiale, fostul atacant a declarat că scandalurile în care sunt implicaţi Robinho (Manchester City), Ronaldo (Corinthians) şi Adriano (Internazionale Milano) nu fac decât să aducă deservicii ţării sud-americane.
Necazurile par să se ţină scai de Robinho care, după ce a fost amendat cu salariul pe două săptămâni după ce a fugit din cantonamentul din Portuganila al echipei de club, este împlicat şi într-un scandal legat de un viol. Atacantul este bănuit că ar fi violat o fată, lucru care nu face decât să îi strice şi mai mult imaginea. Nici Ronaldo şi Adriano nu se lasă mai prejos, precizează prosport.ro, după ce primul a fost văzut petrecând toată noaptea într-un club brazilian şi al doilea este, şi, el, un obişnuit al discotecilor.
Pele, pe numele său complet Edson Arantes do Nascimento, este considerat o legendă în istoria "naţionalei Carioca", cu care a câştigat titlul mondial în 1958, 1962 şi 1970.
Foto: www.topnews.in
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Pele Ronaldo nationala Braziliei
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close