Antena 3 CNN Sport Fotbal extern UEFA a anunţat oficial că suspendarea Bosniei a fost ridicată

UEFA a anunţat oficial că suspendarea Bosniei a fost ridicată

UEFA a anunţat oficial că suspendarea Bosniei a fost ridicată
31 Mai 2011   •   10:21

Este oficial, România va întâlni Bosnia pe 3 iunie în preliminariile pentru Campionatul European din 2012. UEFA a anunţat într-un comunicat postat pe site-ul său oficial că suspendarea federaţiei bosniace a fost ridicată.

Suspendarea Federaţiei de Fotbal din Bosnia şi Herţegovina a fost ridicată cu efect imediat. Având confirmarea secretarului general al federaţiei bosniace că noul statut a fost adoptat în cadrul Adunării Generale de la Sarajevo din data de 26 mai şi că acesta este în conformitate cu regulamentele FIFA şi UEFA, condiţiile pentru ridicarea suspendării au fost îndeplinite”, se arată în comunicatul oficial al forului european.

Marţi este aşteptată şi confirmarea din partea FIFA.

Ca urmarea a deciziei UEFA, echipele naţionale şi cele de club din Bosnia pot evolua din nou în meciuri amicale şi oficiale, iar reprezentanţii federaţiei bosniace pot lua parte la orice eveniment organizat de forul european.

Federaţia de Fotbal din Bosnia a fost suspendată pe 1 aprilie de FIFA şi UEFA, ca urmare a refuzului de a-şi schimba statutul în conformitate cu recomandările celor două instituţii.

×
Subiecte în articol: UEFA suspendare Bosnia
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close