Antena 3 CNN Sport Fotbal extern Un penalty suspect îi aduce Barcelonei victoria cu Levante

Un penalty suspect îi aduce Barcelonei victoria cu Levante

Un penalty suspect îi aduce Barcelonei victoria cu Levante
15 Apr 2012   •   12:54

Barcelona a avut mari emoții în ultima etapă de campionat, dar a fost ajutată de un tușier în partida cu Levante pentru a rămâne la patru puncte în urma lui Real Madrid, înaintea derby-ului din etapa viitoare.

Jose Barkero a deschis scorul pentru gazde din penalty în prima repriză, iar Levante a condus până ce a trecut o oră de joc, când Messi a egalat cu o execuție superbă.

Barca, care jucase de altfel slab, a câștigat apoi meciul când Messi a transformat un penalty foarte ușor acordat, după ce arbitrul asistent a decis că Issac Cuenca a fost faultat de Pedro Botelho în careu, când de fapt extrema oaspeților i-a pus piedică fundașului de la Levante.

Rezultatul o menține pe Barcelona la patru puncte de Real Madrid, în timp ce Levante a suferit o lovitură puternică în privința șanselor de calificare pentru sezonul viitor al Ligii Campionilor, aflându-se pe locul cinci în urma înfrângerii.

Dubla lui Messi l-a adus pe acesta la egalitate cu Cristiano Ronaldo în clasamentul golgeterilor, 41 de reușite, după ce portughezul își doborâse propriul record din La Liga, de 40 de goluri, în partida câștigată cu Sporting Gijon, scor 3-1.

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close